Happy International Women’s Day!💐

InstinKct zou niet hetzelfde zijn zonder haar fijne samenwerkingspartners. Vandaag zetten wij twee vrouwen in het bijzonder in het zonnetje: Romana Siemons (Studio Romana Siemons en Kerensa van der Sluys (Bites & Stories – Food Tours Den Haag)! ✨

Romana Siemons draagt actief bij aan de vormgeving van onze huisstijl, zonder haar zouden o.a. onze bingokaarten ongetwijfeld minder vrolijk zijn 💛💚. Kerensa van der Sluys helpt mee bij het tastbaar maken van cyberweerbaarheid tijdens onze ludieke Cyber Food Tour 🍪.

InstinKct is ontzettend blij met én trots op deze mooie samenwerkingen! Ook het komende jaar staan er weer leuke collabs op de planning. Wil je meer weten? Stay tuned! 📣

Kom samen met ons in beweging tegen cybercriminaliteit!

Deel dit bericht:

Eerdere berichten

Welkom!

Hey wat leuk om je te ontmoeten! Kom je graag in beweging op het cybersecurity gebied? Dan ben je bij InstinKct aan het juiste adres.

Lees verder